مواد لازم: برنج= 3 پیمانه ماست=نصف پیمانه زعفران دم کرده= 1 قاشق سوپ خوری شکر= 3 قاشق سوپ خوری سینه مرغ=1 عدد پیاز نگینی خرد شده= 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم تخم مرغ= 3 عدد زرشک =3 قاشق سوپ خوری بادمجان دلمه ای= 1 عدد خلال پسته= 1 قاشق سوپ خوری

روش تهیه:


برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.


سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.


سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.


حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.


کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.


سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.


حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.


اکنون پلو را در دیس برگردانید.